לפני שנה פנו אלי שני אחים שהם בעלי חברה שעובדת למעלה מ-25 שנה.
הם קנו האנגר קטן באזור התעשיה בצור שלום ורצו בסה"כ שני משרדים, חדר ישיבות, ועמדת מזכירה לצד מחסן לצורכי עבודתם.

כשהגעתי לסקור את המקום גיליתי גלריה ענקית שכמעט מכפילה את גודל המבנה. הזזת המדרגות ממרכז המבנה עמוק בפנים, לחזית בצד המבנה עם דלת נפרדת המקושרת לחדר המדרגות במיקומו החדש ואל הגלריה, הפך את המבנה לפוטנציאל השקעה אחר לגמרי.
מחלום לכמה משרדים בודדים לעסק שלהם, הלקוחות קיבלו את כל מה שרצו בפרוגרמה המקורית + קומת משרדים בסגנון wework של חמישה משרדים נוספים להשכרה.

תחושת הסיפוק של הלקוחות, שמעבר לעיצוב המושקע והמוקפד שהם מקבלים לקומת הקרקע שלהם, הם קיבלו ממני "מתנה" של תכנון נכון ומיצוי הפוטנציאל הכלכלי של המבנה עד תום, בכל הקשור לקומת הגלריה ומיקסום הרווחים של לקוחותי מן המבנה שאותו רכשו, עושים אותי מאושר.

יש לכם נכס שיש לו אפשרות השבחה? אתם מוזמנים להתקשר אלי, נמקסם בשמחה גם לכם.

להתראות בקרוב – עם תמונות הפרויקט הגמור.

לפני הפרויקט

במהלך הפרויקט

סוף הפרויקט – יעלה בקרוב!

לפרטים ומידע נוסף צרו עמנו קשר ע"י מילוי טופס הצור קשר

צור קשר